(recept
si oblíbil jeden návštěvník)
Podmáslová polévka
Potřebné ingredience
půl litru podmáslí,půl litru vody,sůl,, pepř,kmín,3 vejce,2 lžíce másla,2 lžíce hladké mouky,1 lžíce krupice,polévkové koření,petrželka
Postup přípravy
Dáme vařit vodu.V podmáslí rozšleháme 2 lžíce hl.mouky a lžíci krupice a zašleháme do vroucí vody.Povaříme 20 minut,přidáme máslo,sůl,pepř,kmín ,polévkové koření ,nakonec rozšlehaná vejce a ncháme je při mírném varu srazit.Nakonec přidáme nasekanou petrželku.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
krišon
(upraveno)
24. 5. 2016, 19:45
Děláme často, sypeme ale koprem, dáváme do ní na kostičky nakrájené brambory a zastřené vejce podle počtu strávníků ...miluju ji hlavně v horkých dnech ...stačí jako hlavní jídlo